De bruiloft van Robin & Jett @kasteel Wijk bij Duurstede

October 7, 2021

< terug

Eindelijk… Eindelijk heb ik tijd om deze blog te schrijven!
Ik mocht namelijk bij de prachtige bruiloft van Robin en Jett aanwezig zijn. Deze tortelduifjes zijn inmiddels al weer iets langer dan 3 maanden getrouwd. Wat was het een mooie dag vol liefde!

In de ochtend vertrok ik naar een leuke Bed&Breakfast in de buurt van het kasteel. Het bruidspaar had die nacht daar samen door gebracht maar bij aankomst was de aanstaande bruidegom al weg.
Het was nu tijd voor DE BRUID. Een mooie, stijlvolle kamer kwam ik binnen en ik zag daar een nog mooiere aanstaande bruid. En wat een geluk…roodharige bruiden zie je niet zo vaak.
Jett was al bezig met haar make-up en ook de kapster was bezig met het klaarleggen van haar spullen. Ze werdt vergezeld door haar lieve moeder en beste vriendin. Een gezellig clubje bij elkaar.

Daarna was het tijd voor het aantrekken van de jurk. En zoals haar vriendin vertelde was het een echte Jett-jurk!
Daar was geen woord over gelogen want wat stond deze haar mooi! Uiteraard werdt ze geholpen door haar moeder die met alle liefde de knoopjes dichtmaakte. Ik zag een gelukkige, jonge vrouw die straalde en met smart wachtte op haar sprookje!

Eenmaal bij het kasteel aangekomen werdt de ceremonie voorbereid en was iedereen in de weer om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. Ik maakte foto’s van de mooiste details, de bruidegom en stelde me voor aan de gasten.
Daarna was het tijd voor ‘The first look’ op het houten bruggetje bij het kasteel. Wat waren deze twee nerveus en benieuwd naar elkaar.
Na elkaar eindelijk gezien te hebben was het tijd voor de ceremonie. Een mooie hoor, met zoals het een echte ceremonie betaamt, een lach en een traan! Een trotse vader bracht zijn meisje naar het prieeltje, naar haar aanstaande, haar lover and best friend.


Na de ceremonie was het tijd voor felicitaties, toasten en taart! Ik mocht mee genieten van een drankje en een stukje taart. Er werdt gelachen, geproost op een lang en gelukkig leven en ik maakte een reportage van het kersverse bruidspaar. De dag werdt afgesloten met speeches, cadeaus en een heerlijk diner!
Het was een prachtige dag en wat ben ik blij dat ik hiervan deel heb mogen uitmaken.

COMMENTS

PLAATS JOUW REACTIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

algemene voorwaarden

© SHARON GALLARDO Photography