Wedding Shoot @Kasteel Henkenshage

July 4, 2021

< terug

Het speelde al een tijdje in mijn gedachten. Zelf een styled wedding shoot opzetten voor de uitbreiding van mijn eigen portfolio. Als eerste benaderde ik Kasteel Henkenshage met de vraag of het mogelijk was om daar de shoot te organiseren. In ruil voor beeldmateriaal was dat zeker geen probleem.
Binnen twee weken had ik alle leveranciers bij elkaar om een complete bruiloft neer te zetten. Behalve de bloemist! Poeh…wat zijn die lastig “te krijgen”. Gelukkig is er op het laatste moment een bloemiste zo lief geweest om mee te werken.

Monique leerde ik begin dit jaar kennen omdat ze een sneeuw minishoot bij me gereserveerd had. Daarna volgde nog een familyshoot, een girlboss shoot en een bedrijfsreportage. Monique en ik waren inmiddels wel een beetje aan elkaar gewend geraakt en er was een gezellige klik. Ik bedacht me dus dat ZIJ gewoon “mijn” model zou worden
voor de bruiloft samen met haar Wieke. En ja hoor, het enthousiasme was groot en de wens om te trouwen nog groter.

17 mei 2021 – De trouwdag van Monique & Wieke.
Vroeg in de ochtend en met een auto vol spullen vetrok ik samen met mijn man naar Sint Oedenrode. Ja ja, mijn man die zo goed is in het indekken van tafels, precies weet wat ik belangrijk vind, de beste is in het iedereen voorzien van koffie en thee en….. die de drone beelden in de video gemaakt heeft (best een beetje trots)!
Alles liep eigenlijk op rolletjes. Iedereen was netjes op tijd en wist precies wat er gedaan moest worden. Niet slecht voor een eerste styled wedding shoot 😉
Na een gezellige lunch was het tijd voor de ceremonie. En ookal wist Monique dat het maar in scene gezet werdt, haar vochtige ogen tijdens de ceremonie deden toch denken dat het een echte bruiloft betaamde. Het was gewoon mooi! Compleet met zangeres, videograaf, trouwambtenaar en alles erop en eraan.

Voor verdere details zie de foto’s en geniet van lekker veel deze keer!

COMMENTS

Reply...

PLAATS JOUW REACTIE

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

algemene voorwaarden

© SHARON GALLARDO Photography