Sharon Gallardo Photography
KvK: 74693530
www.sharon-gallardo.com

ALGEMENE VOORWAARDEN

Zodra u een afspraak heeft gemaakt voor een fotoshoot, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Lees daarom vooraf deze algemene voorwaarden goed door.

STIJL FOTOGRAAF

De foto’s die u ontvangt sluiten aan bij de stijl van Sharon Gallardo Photography. Sharon Gallardo Photography levert geen onbewerkte (raw) bestanden. De foto’s die u ontvangt na de fotoshoot mogen niet nader bewerkt worden.

AUTEURSRECHT FOTO'S

Het auteursrecht en eigendomsrecht van de foto’s blijft van Sharon Gallardo Photography en wordt niet overgedragen. Dit betekent dat Sharon Gallardo Photography de foto’s onder andere op haar website, op social media, op haar blog, voor fotowedstrijden of als reclame voor haar werk kan en mag gebruiken.
 
De foto’s die u ontvangt sluiten aan bij de stijl van Sharon Gallardo Photography. Sharon Gallardo Photography levert geen onbewerkte (raw) bestanden. De foto’s die u ontvangt na de fotoshoot mogen niet nader bewerkt worden.

Als u niet wilt dat uw foto’s worden gebruikt, dan dient u dit voordat de fotoshoot plaatsvindt kenbaar te maken.

De foto’s die u ontvangt mogen natuurlijk op social media gedeeld worden; vermeld hierbij graag wel altijd de website of zakelijke Facebookpagina van Sharon Gallardo Photography of op Instagram Sharon.Gallardo.Photography, kortom met de naamsvermelding erbij.

Sharon Gallardo Photography kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het (ongeoorloofd) gebruik maken van de foto’s door derden, wanneer de foto’s bijv. gekopieerd zijn van Facebook of van haar website.

Wilt u de foto’s commercieel of zakelijk gebruiken (bijvoorbeeld voor een fotowedstrijd)? Dan dient u voorafgaande schriftelijk of per mail toestemming aan Sharon Gallardo Photography te vragen en te ontvangen.

AANMELDING FOTOSHOOT

Om de boeking voor de fotoshoot definitief te maken, dient u uw naam, telefoonnummer en adresgegevens te hebben doorgegeven. Anders behoudt Sharon Gallardo Photography het voorrecht om de geboekte datum te vergeven.

ANNULERING FOTOSHOOT

Boekingen zijn bindend. Bij annuleringen tot maximaal 1 week van te voren, brengt Sharon Gallardo Photography 50% van de totaalkosten in rekening. Bij annulering korter dan 1 week van te voren of in geval van niet komen opdagen, worden de kosten voor de fotoshoot geheel in rekening gebracht. Weersomstandigheden vallen niet onder legitieme redenen om een fotosessie af te zeggen. Het verzetten van een fotoshoot is te allen tijde kosteloos.
Wanneer de klant en fotograaf samen besluiten de afspraak te verplaatsen i.v.m. slecht weer, dient er binnen 14 dagen een nieuwe afspraak gemaakt te worden. Indien de klant geen nieuw voorstel doet of er niet wordt gereageerd op het
voorstel van de fotograaf voor een nieuwe datum, wordt dit als annulering van de fotoshoot gezien en zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht.

BETALING

U ontvangt 1 week voorafgaand aan de fotoshoot de factuur, deze dient uiterlijk op de dag van de fotoshoot betaald te zijn.

LEVERING FOTOMATERIAAL

De bewerkte foto’s worden in hoge resolutie, binnen 2 weken na de fotoshoot geleverd.
De foto’s worden geleverd zodra Sharon Gallardo Photography de gehele betaling ontvangen heeft. (Datum en bedrag staan vermeld op de factuur).

PRIVACY EN PERSOONSGEGEVENS

Sharon Gallardo Photography zal nooit uw persoonsgegevens (zoals adres, telefoonnummer, email e.d) openbaar maken of doorgeven aan derden.

BEWAREN BESTANDEN

De klant is zelf verantwoordelijk voor het maken van een back-up van de aangeleverde bestanden. Bestanden worden minstens twee maanden bewaard na het verstrekken van de foto’s. Het wordt aangeraden om zelf een aantal kopieën te maken als back-up.

TECHNISCHE PROBLEMEN

Sharon Gallardo Photography zal alle redelijke maatregelen treffen om risico’s op technische problemen zoveel mogelijk te beperken en werkt met professionele apparatuur van Nikon met een camera en diverse lenzen uit het hoogwaardig segment. Er is dus altijd een back-up aanwezig van apparatuur.

Sharon Gallardo Photography schrijft de bestanden tijdens het fotograferen tweezijdig weg op twee geheugenkaarten per camera voor een gedegen risicospreiding.

Sharon Gallardo Photography is niet aansprakelijk voor het niet leveren van alle fotomateriaal, bijvoorbeeld door het ontbreken van een file, of een mislukte opname. Zij probeert de dag daarentegen altijd zo goed mogelijk vast te leggen. In geval van overmacht, bijvoorbeeld bij externe oorzaken zoals brand, diefstal of een defecte geheugenkaart is iedere aansprakelijkheid van de fotograaf uitgesloten.

REISKOSTEN

De prijzen zijn exclusief reiskosten en parkeergeld. De reiskosten bedragen €0,25 per gereden kilometer vanaf Heeze (heen en terug).

WIN ACTIES

Heeft u een fotoshoot gewonnen? Let dan goed op de volgende punten:

 - Deze prijs is uitsluitend voor het aantal personen dat u heeft gewonnen.- Deze fotoshoot wordt alleen gedaan in de omgeving van Heeze.
- Deze actie is maximaal 6 maanden geldig, boek de fotoshoot dus tijdig.


- Deze fotoshoot is uitsluitend te verzilveren door de winnaar(s) zelf.


- Deze fotoshoot is niet in te wisselen voor geld of een cadeaubon.
- Een aantal foto’s zullen worden gebruikt op social media en kunnen terecht komen in mijn portfolio.

Sharon Gallardo Photography behoudt het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Sharon Gallardo Photography via info@sharon-gallardo.com

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

algemene voorwaarden

© SHARON GALLARDO Photography