Brandingshoot met Jessica Jongman

February 2, 2021

< terug

Een paar weken geleden kwam collega fotografe Jessica gezellig bij mij op visite. We wilden eigenijk foto’s van elkaar maken in de natuur voor op onze socials maar winter plus regen en wind is niet zo’n goede combi dus besloten we om af te spreken in mijn studio.

Nadat we samen geluncht hadden zijn we de studio ingedoken en hebben we een aantal uurtjes heerlijk geshoot.
Zie hieronder het resultaat van deze gezellig dag!

Wil jij nou ook mooie, professionele, light&airy foto’s hebben voor je socials zoals je Website, Instagram, LinkedIn en Facebook? Neem dan contact met me op en dan zorgen we samen voor mooie, sterke en krachtige foto’s van jezelf zodat jij jouw producten of diensten een persoonlijke touch kan geven!

COMMENTS

Reply...

PLAATS JOUW REACTIE

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

algemene voorwaarden

© SHARON GALLARDO Photography