25 jaar getrouwd in Kasteel Heeze

December 16, 2020

< terug

Met Rob en Nicole sprak ik af in de bossen rondom Heeze om hun prachtige gezin vast te leggen ter ere van hun 25-jarige huwelijksdag.
Een feestje was uiteraard niet mogelijk in deze bizarre tijd maar met al hun optimisme wilden ze er toch een feestelijke dag van maken.
Er werdt nieuwe kleding gekocht en de dames gingen ‘s morgens naar de kapper speciaal voor de fotoshoot.

1 December 2020… Een druilerige en natte dag. Rob vertelde me later nog dat hun trouwdag 25 jaar geleden er wat betreft het weer beter uitzag. Gelukkig maar! Helaas was het 25 jaar later maar bagger.
De shoot verzetten was geen optie (kapper, kleding en natuurlijk is de dag erna niet zo speciaal meer).
Ik moest dus op zoek naar een alternatief. We konden de studio in maar een paar “simpele” portretten was niet was dit gezin in gedachten had.


Ik benaderde Kasteel Heeze en na een paar telefoontjes heen en weer konden we daar gelukkig terecht.
We mochten gebruik maken van de bibliotheek, de mooie lange gangen en… de trouwzaal!! Wat een prachtige locatie! We hebben een dik uur gefotografeerd en zijn ook nog even in de kasteeltuinen belandt.

‘S avonds zou er een privekok langskomen en zo had deze familie toch nog een mooie en feestelijke dag! Ik ben blij dat ik hierin ook een aandeel had en dat ik heb mogen zorgen voor prachtige herinneringen!

COMMENTS

Reply...

PLAATS JOUW REACTIE

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

algemene voorwaarden

© SHARON GALLARDO Photography