Shooten met influencer Lieke Biemans

September 10, 2020

< terug

Een paar weken geleden stond ik ineens op de zandvlakte te shooten met influencer Lieke Biemans!! Of nou ja, niet ineens natuurlijk! We hadden het al een tijdje geleden besproken maar de zomervakantie kwam ertussen.

Lieke was ook lekker op vakantie geweest dus haar huid was mooi bruin gekleurd. Ze had de nieuwe collectie van Josh V en Nikkie Official bij zich. Mooie stoffen en prachtige kleuren die perfect bij de paarse heide pasten lagen in haar koffer. Ook de nodige accessoires ontbraken niet zoals een mooie riem, te gekke schoenen en een bijpassend tasje.

We hebben heerlijk kunnen shooten. Het was droog en er kwam af en toe een waterig zonnetje tevoorschijn. De sfeer was relaxed en we voelde ons beiden op ons gemak. Dat klinkt misschien vanzelfsprekend maar dat is het zeker niet. Maar wij mochten zeker niet klagen en eigenlijk was het gewoon gezellig.

Mijn lieve dochter was er ook bij en heeft ons goed meegeholpen. Achter de schermen foto’s en video’s maken is hetgeen ze het liefste doet en ik moet zeggen dat het haar erg goed afgaat! Ook mocht ze nog een stukje vloggen met de vlogcamera van Lieke. Hoe gaaf is dat?!

Wij gaan zeker nog vaker samenwerken het ons beiden zo goed bevallen is! Jullie gaan dus binnenkort vast meer mooie resultaten en filmpjes voorbij zien komen!

En Lieke’s vlog over onze samenwerking? Die verschijnt binnenkort!
KEEP YOU POSTED 😉

COMMENTS

Reply...

PLAATS JOUW REACTIE

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

algemene voorwaarden

© SHARON GALLARDO Photography