Twee tortelduifjes uit Sint Michielsgestel

December 12, 2019

< terug

Een prachtige herfstdag met een heerlijk zonnetje, geen wind, de mooie heide en ik met m’n zwangerschapsjurken en camera…
Voeg daar twee tortelduifjes en een schattig lief meisje aan toe en je hebt de beste ingrediënten voor een maternityshoot in herfstachtige sferen!

Dit leuke stel kent elkaar al vanaf de middelbare school en daar sloeg ook de vonk over zo’n 18 jaar geleden. Ow, ik hou van dit soort love stories!! Ze hebben elkaar nooit meer los gelaten en hun liefde is al bezegeld met een mooi meisje genaamd Olivia… En nu is ‘kruimel’ onderweg! Het is zo leuk om al die tijdelijke namen voor de baby in de buik te horen. Ik weet nog wel dat we onze kleine man ‘Manolito’ noemde.

Enfin, eenmaal op de heide aangekomen, en na een paar testshots gemaakt te hebben konden we al snel prachtige beelden schieten. Het laagstaande zonnetje hielp goed mee en de kleine Olivia was lekker speels, al moet ik zeggen dat ze liever mijn hand vasthield dan dat ze met haar papa en mama op de foto wilde. Ik heb haar maar even uitgelegd dat als wij elkaar de hand geven, ik geen foto’s kan maken 😉

Ik had trouwens een hele stoere mama voor mijn lens want ze liep gewoon op haar blote voeten over de koude heide te poseren en te pronken met haar prachtige buik alsof het niks was.

Nog even en dan wordt ‘kruimel’ geboren. Ik ben benieuwd want ik heb het geluk dat ik ook de newbornshoot van ‘kruimel’ mag vastleggen. Wordt vervolgd dus 🙂

Maternity fotoshoot Sint Michielgeest
Zwangerschapsfotograaf Geldrop
Zwangerschapsfotograaf Heeze
Zwangerschapsfotograaf Valkenswaard
Zwangerschapsfotografie Heeze
Fotograaf zwangerschap
Fotograaf zwangerschap Heeze
Foto’s zwangerschap
Foto’s zwangerschap Heeze
Maternityshoot Heeze
Maternityshoot Geldrop
Maternityshoot Eindhoven
Maternityshoot Valkenswaard
Zwangerschapsfotografie
Zwangerschapsshoot Heeze
Zwangerschapsshoot Geldrop
Zwangerschapsshoot Eindhoven
Zwangerschapsshoot Valkenswaard
Zwangerschapsshoot Someren

COMMENTS

Reply...

PLAATS JOUW REACTIE

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

algemene voorwaarden

© SHARON GALLARDO Photography