Een prachtige newborn lifestyle in mijn eigen geboortedorp

October 27, 2019

< terug

Enige tijd geleden schreef ik een blog over een maternityshoot op de Strabrechtse Heide. Nu, een week of 10 later, mocht ik ook de newborn lifestyleshoot van dit prachtige gezin vastleggen.

Ik kreeg een leuk geboortekaartje via de post, keek naar de geboortedatum en was blij verrast. Zara besloot ter wereld te zijn gekomen op mijn verjaardag!
Afgelopen maandag mocht ik dan ook dit meisje samen met haar papa, mama en broertje gaan vastleggen. Gewoon lekker thuis en in hun eigen vertrouwde omgeving.

En wat deed ze het goed! Zara heeft veel geslapen en zo kon ik de mooiste plaatjes schieten van haar in het ledikantje, op het grote bed van papa en mama, samen met haar grote broer Xavi (Love the 2 names by the way ) en tijdens het geven van de fles.
Ook de detail shots ben ik natuurlijk niet vergeten want wat heeft dit meisje een prachtig slaapkamertje met alles erop en eraan. Mooi gestyled en netjes opgeruimd. Iets wat zeker een must is om mooie newborn lifestyle foto’s te kunnen maken.

Lifestyle fotograaf Heeze
Lifestylefotografie Heeze
Babyfotograaf Heeze
Fotografie Heeze
Fotograaf Noord-Brabant
Newborn Lifestyle Heeze
Newborn Lifestyle Eindhoven
Newborn Lifestyle Geldrop
Newborn Lifestyle Valkenswaard

COMMENTS

Reply...

PLAATS JOUW REACTIE

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

algemene voorwaarden

© SHARON GALLARDO Photography