Een heel gezellig verjaardagsfeestje met een Zuid Amerikaans tintje

August 31, 2019

< terug

Een verjaardagfeestje met een thema… Je ziet het steeds meer en het is geweldig!!! In Spanje bijvoorbeeld zag je dat al langer. Daar draaien de verjaardagen van kinderen ook ECHT om hen. Groepen kids, de mooiste taarten en versieringen en de leukste spelletjes worden er gedaan. En nee, dit is dan niet het kinderfeest maar zoals wij het hier in de volksmond noemen het ‘Grote Mensenfeest’!

Ik vind het dus heel erg leuk om te zien dat het hier in Nederland ook steeds meer gedaan wordt. Er wordt steeds meer aandacht geschonken aan de taart met bijbehorende cupcakes, de mooiste decoraties en leukste spelletjes!


Zo was ik een paar weken geleden op het verjaardagsfeestje van Medina. Medina is 7 jaar geworden en wat was het gezellig!
Bij binnenkomst keek ik mijn ogen uit want de taart was net uit de doos gehaald en de tafel werdt mooi gedecoreerd. Medina is een kleine geluksvogel want haar mama maakt deze taarten, cupcakes, koekjes en donuts helemaal zelf met als gevolg een prachtige sweet table waar iedereen, en in het speciaal natuurlijk de kids, blij van werdt!

Na het zingen voor de jarige, het uitblazen van het kaarsje en het smullen van al het lekkers was daar natuurlijk het moment om een leuk spelletje te doen. Bij een alpaca feestje hoort natuurlijk een piñata! Om de beurt konden de kinderen met de speciaal bijbehorende stok hun krachten laten zien en proberen de piñata naar beneden te halen. Er werdt flink gestreden en gelukkig wonnen de kids het uiteindelijk van het arme beest waarna het snoepgoed rijkelijk over de grond gestrooid lag.

Nog een hapje hier en een biertje of wijntje daar. Er werdt gespeeld en nog gezongen en er werden nog meer cupcakes gegeten en cadeautjes uitgepakt. Het was een gezellig en zeer geslaagd feestje!

Ow ja, en zelf mocht ik ook eens op de foto 😉

COMMENTS

Reply...

PLAATS JOUW REACTIE

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

algemene voorwaarden

© SHARON GALLARDO Photography