Maternityshoot…Ook oude klasgenootjes worden natuurlijk een keer mama!

August 12, 2019

< terug

Zo leuk is dat he… Dan wordt je benaderd door een klasgenootje van de basisschool, een vriendinnetje van vroeger die je eigenlijk jarenlang niet meer in real life gezien hebt. Waarmee je na de basisschool ook nog een jaartje naar de middelbare school gefietst hebt en die gewoon nog in het dorp woont waar je opgegroeid bent. “Hoi Sharon, hoe is het? Ik kwam erachter dat je fotografe bent en ik ben zwanger van de tweede dus ik zou graag een maternity- en newborn lifestyleshoot bij je boeken.”

Dit vind ik dus ook zo leuk aan mijn job…Ik zie weer mensen die ik nog ken van vroeger. Een oud klasgenootje in dit geval die ineens ook moeder is! Of nou ja…niet ineens natuurlijk, maar je begrijpt me wel…!
Je ziet elkaar jaren niet en zo staat ze daar INEENS voor mijn lens te pronken met haar bolle buik en te stralen van geluk naast haar man en hun oh zo schattige zoontje! Het was gezellig en de resultaten mogen er weer zijn. De liefde spat ervan af! Heerlijk! Ik hou ervan!

COMMENTS

Reply...

PLAATS JOUW REACTIE

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

algemene voorwaarden

© SHARON GALLARDO Photography