Familyshoot op de hei

June 5, 2019

< terug

Onlangs heb ik een hele leuke familie mogen fotograferen!!! Toen mijn website online ging heb ik een hele toffe winactie bedacht en dit gezin had de fotoshoot naar keuze gewonnen.

Ik stond er dus ook niet raar van te kijken dat ze voor een familyshoot kozen met 3 van die prachtige kinderen. Wat zagen ze er mooi uit! Leuke matchende kleding in lichte kleuren en aan de kapsels en make-up was ook zorg besteed! Gelukkig, want dit maakt een foto echt af!

In het begin is het voor de meesten altijd wat onwennig met zo’n grote camera voor je neus maar al vrij snel werdt er onderling lekker wat gespeeld en lol gemaakt zodat ik de mooiste plaatjes kon schieten!

Ook heb ik nog wat extra’s gedaan nu we er toch waren en de papa en mama nog even apart gefotografeerd. De kids waren het hier alleen niet zo mee eens en telkens als ik papa en mama in de juiste pose had kwam 1 van de kids erbij om ook mee op de foto te gaan. Ik hou wel van dat enthousiasme ;-)! Gelukkig hebben we toch nog wat foto’s kunnen maken zonder de kids.

De mama had niet verwacht dat ze zo goed op de foto zouden staan maar zo zie je maar: ‘Iedereen is fotogeniek, als je maar jezelf bent en durft te zijn!!

COMMENTS

Reply...

PLAATS JOUW REACTIE

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

algemene voorwaarden

© SHARON GALLARDO Photography