The beginning of the story

April 24, 2019

< terug

En dan krijg je ineens een berichtje van je neef dat je website bijna klaar is. En dat ik mijn eerste Blog kan gaan schrijven zodat we op korte termijn live kunnen gaan. ‘Mijn eerste Blog schrijven!!’  Hoe leuk is dat?

Ik besluit al snel dat deze gewoon gaat over ‘MIJ’. Over wie ik ben, wat ik doe en hoe fotografie op mijn pad gekomen is…

Ik ben Sharon Ribas Gallardo, geboren in 1986, getrouwd met mijn jeugdliefde Isaac en samen hebben we de 2 knapste kinderen die deze wereld rijk is; Aitana en Sergio. We hebben ook nog een hondje genaamd Nena. We wonen heerlijk rustig in het Zuiden des lands, in het gezellige dorpje Heeze!

In mijn jeugdjaren heb ik veel als model gestaan voor verschillende fotografen. Ik vond dit geweldig om te doen! Mijn zelfvertrouwen kreeg een boost!

Één van die fotografen was Marius Suiker uit Venlo. Helaas is hij een aantal jaren geleden overleden maar hij is toch wel de fotograaf die me het meeste is bijgebleven. We hebben veel geshoot samen en we hebben heel wat afgelachen.

Marius had het vooral en vaak over ‘licht’ en dat dit eigenlijk het belangrijkste is in een foto. Ook dit vergeet ik nooit meer. Hoe hij tijdens het shooten zocht naar het mooiste daglicht of hoe hij in de studio speelde met Lowkey en Highkey.

Marius Suiker (1963-2014)

Jaren gingen voorbij en altijd heeft fotografie mijn interesse gehad maar toen ik een spiegelreflexcamera van mijn vader kreeg was ik verkocht. Dat ding ging overal mee naartoe. Terwijl anderen gewoon met hun mobieltje een vakantiekiekje maakte, pakte ik er steeds mijn spiegelreflexcamera bij.

Nadat mijn man eindelijk zijn eigen bedrijfje van de grond had vond ik dat het ME-TIME was. De tijd was aangebroken dat ik in mezelf kon gaan investeren. Leren, Workshops en mentor sessies volgen  en vooral veel oefenen.

Waar ik vroeger zelf op TFP-basis voor de camera stond, zocht ik nu modellen die voor mij op TFP-basis wilde poseren. “Dit is mijn passie”, dacht ik!” “Hier kan ik mijn creativiteit in kwijt”, en met die camera voor mijn snufferd voelde ik me als een vis in het water.

Als ik fotografeer denk ik nergens anders aan en ga ik helemaal op in datgene wat ik door mijn lens zie. Ik word zo blij van positieve reacties van klanten en daarvan krijg ik weer meer energie. Graag zet ik een mooie, romantische setting neer door middel van natuurlijke materialen in een lichte teint en fotografeer ik met natuurlijk daglicht zowel binnen als buiten.

Mijn toekomstdroom? Eigenlijk is die al uitgekomen maar ooit hoop ik bruiloften te mogen fotograferen en dat is ook meteen één van de doelen die ik stel voor de toekomst.

Ik wil je graag welkom heten op mijn nieuwe website. Ik ben er zelf ontzettend trots op en ik hoop je eens te ontmoeten omdat je zwanger bent en een mooie reportage wil laten maken of omdat je je gezin weer eens mooi op de foto wil hebben. Heb je een wolk van een baby, peuter of kleuter dan vind ik het ook heel erg leuk als je contact met me opneemt voor het vastleggen van bijvoorbeeld een lifestyle shoot bij jullie thuis.

En vergeet niet:


Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything


Aaron Siskind

Liefs,

Sharon Ribas Gallardo

COMMENTS

Reply...

PLAATS JOUW REACTIE

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

algemene voorwaarden

© SHARON GALLARDO Photography