About

November 5, 2018

< terug

Ik ben Sharon, moeder van Aitana en Sergio, vrouw van mijn knappe Don Juan en fotografe. In mijn jeugdjaren werd mijn interesse voor fotografie gewekt. In die tijd heb ik veel model gestaan en was ik nog niet zo bezig met alles wat er achter de camera gebeurde. Dit veranderde na een aantal jaren en mijn interesse voor wat er achter de camera gebeurde werd juist steeds groter. Ik kreeg een spiegelreflex camera van mijn vader en zo is het allemaal begonnen…

Ik hou van mooie, lichte foto’s in een romantische sfeer en ik probeer dit ook altijd over te laten komen. Ik fotografeer newborns, zwangerschappen, gezinnen, kinderen en stelletjes met heel veel plezier.  Ik ben perfectionistisch en wanneer ik mijn camera vast heb, stop ik niet voordat ik het beeld dat ik in m’n hoofd heb, vast heb kunnen leggen. Ook de details worden hierbij niet vergeten aangezien ik die zo belangrijk vind. Ik werk dus ook niet met een maximale opnametijd en een maximaal aantal aan te leveren foto’s.
 
Ik geniet van de zonsopkomst, de zonsondergang, de natuur, mist in de ochtend, een heldere hemel in de avond, het geluid van de zee en wuivende palmbomen. Ik werk dus ook het liefst buiten en maak graag gebruik van het natuurlijke licht. Mijn favoriete plekje? De plek waar ik getrouwd ben. De botanische tuin in Blanes. En dat is ook meteen de allermooiste locatie voor fotoshoots.
 
Ik ontmoet jullie graag!
 
Liefs,
 

COMMENTS

Reply...

PLAATS JOUW REACTIE

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

algemene voorwaarden

© SHARON GALLARDO Photography