Details voor een familyshoot

"La Familia es lo más importante" ofwel "Familie is het belangrijkst"!
Voor mij is dat echt zo en ik hoop voor jou ook!
Het is daarom zo waardevol om een familyshoot te reserveren. Foto’s zijn herinneringen voor later en dat is iets wat niemand je meer afneemt. Mensen veranderen of vallen weg maar een foto is blijvend!

Ik zou het erg leuk vinden om jullie gezin of familie mooi op de foto te zetten en blijvende herinneringen voor jullie te maken.
Ik fotografeer graag op open locaties zoals zandvlaktes. Door gebruik te maken van deze locaties gaat echt alle aandacht van de foto naar jullie. En dat is juist wat ik vast wil leggen.

"La Familia es lo más importante" ofwel "Familie is het belangrijkst"!
Voor mij is dat echt zo en
ik hoopvoor jou ook!

Het is daarom zo waardevol om een familyshoot te reserveren. Foto’s zijn herinneringen voor later en dat is iets wat niemand je meer afneemt. Mensen veranderen of vallen weg maar
een foto is blijvend!

Ik zou het erg leuk vinden om jullie gezin of familie mooi op de foto te zetten en blijvende herinneringen voor jullie
te maken.

Ik fotografeer graag op open locaties zoals zandvlaktes. Door gebruik te maken van deze locaties gaat echt alle aandacht van de foto naar jullie. En dat is juist wat ik vast wil leggen.

MEER INFORMATIE

VANAF € 225,-

Ava Ray

Next >

Ik heb bij Sharon een zwangerschap shoot gehad. De foto's zijn echt prachtig. Ik had ze ook heel snel al in de mailbox. Sharon is heel creatief en kan precies zeggen hoe je een houding aan kunt nemen. Voor mij heel erg fijn omdat dit mijn eerste foto shoot ooit was. Kortom heel tevreden met de shoot en de resultaten!

De foto's zijn echt prachtig

Jessica Goldstein

Next >

Lieve Sharon, dankjewel voor je fotorapportage en hulp bij het opmaken, haren doen en aankleden. Je bent een echte vakvrouw. We kijken uit naar je foto’s. Een hele fijne vakantie gewenst met je mooie gezin! Liefs van ons❤️

Je bent een echte vakvrouw

Manuela van Doornik

Next >

Inmiddels hebben we al diverse shoots gehad samen met Sharon. Elke keer weer ware plaatjes om naar te kijken! Niemand die weet wat er achter de schermen gebeurd om een foto op het juiste moment vast te leggen! Afgelopen week een newbornshoot gehad van ons jongste dochtertje van 3 weken. Samen met grote zus van 1,5 op de foto, want dat wilde mama heel graag... Een hele klus: maar met een prachtig resultaat!

Ware plaatjes om naar te kijken!

Dankjewel voor je bericht!

Wil je een shoot boeken?

Het lijkt me heel erg leuk om jou, jullie of jullie kindjes voor mijn lens te hebben. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Wil je een shoot boeken? Vul dan onderstaand formulier in en dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.

Sharon Gallardo Photography
Email: info@sharon-gallardo.com
Telefoonnummer: 06-83575355
Kvk-nummer: 74693530


TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

algemene voorwaarden

© SHARON GALLARDO Photography